Ketahui Kelajuan Load Element Blog

assalamualaikum!!
hello reader^^ 
hari ni mau kongsi ilmu sikit la
[ tak nak tak pe, kawe tak kesah ]



back to the title yeah!!
oke, cepat atau lambat sesebuah blog tu bergantung 
kepada widget yang diletak..
[betul ke ]


then,kalau blog kite senang dibuke,
orang pun suke kunjung ok..

so kalau nak tau sama ada blog kite laju atau tak?
klik tempat bawah ni---->
http://tools.pingdom.com

1. korang letak url blog korang ye! 


2. then korang akan dapat information pasal blog korang camni-->>

 3. beres.selamat mencuba ^^

p/s: yeah aku dah pandai buat blockquote..^^ 



TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

2 comments:

ili said...

x sangke test macam nie pun ade~

farra ezaty said...

hahaha..dunia da mju..mcm2 ade~

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...