1 st entry

assalamualaikum^^
hello world!!
lagi beberapa hari naik sekolah.
sekejap je ea?

dah naik form 4 aku ni,terasa TUA dah ni

1st week ni mesti minggu orintasi!!
ala tak bestla  =___=
kelas pun nanti kat tingkat 4 tuh>>
mak ai!!tinggi la^^
kurusla macam ni...tadi aku gi sekolah
ada perbincangan sekitar cerita lalu..


singapore or genting?

tetap kena bayarkan RM110?
aiseyh..confuse nak gi ke tak nak!!
pecah tabungla aku camni..
biasiswa tahun lepas pun tak masyuk2 lagi..
adess  =___=
sabo jela!!

then,tadi aku check kat EPUTRA
hahah^^ isi main2 je
tak sangka cik kiah ?


Sbp dengan MARA memang belum keluar  lagi!!
tak harap mana2 pun..kalau dapat rezeki betul tak?
nak pergi ke tak nak ea?
aliran tetap ada fizik,bio,kimia
owh, otak tak berfungsi!!

esok ada perjumpaan pengawas lak!!
aku asyik gi sekolah je
sebelum sekolah start!!
apalah,nasib ^^

lai jumpe sok ye!!rindu dengan awak ni!!

p/s: excited nak tengok citer gemersik kalbu..cepatlah start..sebelum tu dengor ni dulu
kawe mau kogsi 1 lagu...



TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...