random =.=

assalamualaikum^^

lama cek tak wat post..rindu maa~
sejak naik sekolah ni busy memanjang je aku.
setiap hari pasti pergi ke sekolah walaupun hari
SABTU dan  AHAD..mak aihh..penatnye tak terkata.
nasib baiklah ahad ni insyaAllah aku tak pergi sekolah..
kalau tak? tak tau nak kata!!

                                    

tahun ni walaupun orang kata tahun HONEYMOON
tapi bagi aku tak??
kerja rumah berlambak,,sampai aku pun banyak yang belum siap!!
then,banyak gila matapelajaran baru yang agak mencabar!
*pembetulan - memang mencabar ye?
kenalah study betul-betul ye!!

             

kenapa ye orang selalu kata kita SOMBONG..
especially yang kelas first..sombong ke KAMI??
peliks atau kita yang sedar akan perbuatan tu?
tapi bila difikirkan balik, mungkin ada sesetengah
pihak yang mengganggap kami sombong dan dia pula menyebarkan
cerita tak betul kat orang lain dan lain..
dan amat sinonim sekali kelas first dikaitkan dengan SOMBONG.
mungkin sekali jugak ada sesetengah pelajar yang buat onar satu kelas dapat nama.

inilah yang dikatakan:

kerana nila setitik,rosak susu sebelangga

p/s: pleaselah korang jangan buat onar..
TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...