i ♥ homework ??

assalamualaikum^^
hello world !! miss me ?
aumm! cuti sememangnya indah bukan TETAPI
mengapa dan kenapa cuti ini dicacatkan dengan kerja-kerja rumah yang
banyak -__-
macam manalah nak study kalau homework menimbun..
adess,,,terasa malas nak buadd tetapi rajin pulak aku mengangkut
bawak balik rumah..memang kureng betula aku ni !
sabo jela..

                
 " kalau namanya budak sekolah,buat je cara
   budak sekolah.Apa yang penting sekarang studi,
    bukan mak suruh kamu gi carik duit pun "

budak sekolah tetap dak sekolah..toksah la mu na nages + stress..tak siap
jugak kerja kamu nanti..smile again :) be strong ! anak mak boleh !
so sesiapa yang takde kerja mehla sini tolong aku wat homework yang
agak banyak..lagi-lagi esei BE CAREFUL FOR WHAT YOU WISH..
then,untuk sesiapa yang nak tengok dan mendownload nota sejarah yang lengkap
sila-silalah merajinkan tangan anda mengKLIK disini..

untuk bahasa melayu mencari artikel :

masalah gejala sosial
♥ isu alam sekitar
---cari sendiri--------
TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...