expired of graduation ♥

 assalamualaikum 


hello world !
hari ni lambat sikit update..traffic jam..
nak wat camne?


okay, back to the topic..
hari ni nak citer pasal graduasi yang dah expired..
memanglah dah sebulan graduasi dilaksanakan..
tetapi disebabkan kekangan masa,
so sekarang lah aku masukan 
gambar-gambar yang aku amek tu..


* gambar slack..ayol n me perosak gambar
*sorry,,hariz..


* too much camera`S ...confuse nak senyum kat mana?#$%



*smile sampai nampak gigi
* ye ajim..gigi putih hari ni

* meera n fara..supercute?? keyh..aku perasan je..
* piala tu kalau baling anjing gerenti pengsan,,mati on the way..

* sebelum masuk dewan
*ye, jah peace yo! nampak muka ko punya..
kau la yang paling lawa! dont worry la!!


*sengih jah...omey la tu..

* fatin curik gambo aku senyap2..keyh,,fine aku lawa
ermmm..perasan lebih pulak aku ni..
* pe la yang si syanaz try nk cakap tu..
* dara pingitan..ouch ! = ="
*meira tgh fikir berapa jutalah kita dapat nanti ea? %#??

untuk tajuk kali ni memang tak banyak nak diceritakan..pasal rasa malas menebal dalam diri ni..so letak gambar banyak..harap korang tak bosan..sorry = ="

peace !

c
apa trademark yanie bila bergambar??

fatin pun nak jugak macam yanie??


we are not scandal okay??
FRIEND only..

my bff laila n fara !
*pffft,,hotstuff :P


photographer tak bertauliah : naquib bukan na-kuib!!
mak: ingat korang je nak brgambar,
mak pun nak jugak tau !
anak profeser RAZAK..
ala tomey2.. : D


last captured LAILA n FATIN..
*mana payung ni..mereka panas tau!

i think thats all from me...lot of love..xoxox

p/s: sorry la lambat masukan..gerenti ta ada siapa nak tengok post ni..cerita da expired..


TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...