1 week to go :3

assalamualaikum :3
hello world !

today  19/12/12 (wednesday)
countdown balik sekolah tingal 11 hari !
kejap je lagi..tak sampai seminggu pun..
mak nak nages~ angah tanak balik sana..sobs! (ayat common aku)lagi tepat kalau aku katakan ayat common budak seseri..TA NAK BALIK SEKOLAH..

ape kenalah budak-2 ni kan? dalam masa 11 hari lagi aku bakal mengelar title baru, nak tau ape?bukan jadik bini orng lah! title SPMCANDIDATE2013..wa caya la sama lu! bila cakap SPM aku rasa aku ni dah tua lah pulak.Rasa macam baru je masuk tadika..alih-2 dah Form5.Tak patut ni..



SENIOR YEAR
-yeah, tahun depan dah jadik senior!bukan lah best sangat pun..pressure lagi banyak kot! ta sanggup den~balik sekolah je mesti budak-2 ni saiko.Yelah cuti sekolah g tusyen sana sini.Semua bab dah cover balik.Bab Form5 pun dah belajar.Addmath pulak ue?BETUL tak naz? nanti jangan lupa ajar aku pulak!

- then,jalan ke sana sini mesti orang akan sebut #SPMSPMSPMSPMSPM..tak taula bila nak abes perkataan tuu..So get ready la nak balik sekolah dah pun..Tahun depan pun dah SPM.Goodluck lah bakal-bakal calon SPM tu yee!


yeay! Mak next year angah SPM !

p/s: untunglah budak yang dapat 8A(ayat jeles)..aku nak nampak bayang-II 8`A pun dah kabur sekarang..tahniah la korang! :D selamat datang ke SESERI.I`ll be a good senior.heheh







TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

5 comments:

namikanazira said...

wakluuuuuuuuuuuu tiru animated gif gua ! hahahah tapi ko punye macam lems sikit la.hehe kurangkan saat.
kau buat kat mana?

farra ezaty said...

haha..sungguh kurang sopan la lu...wa buat dekat photoscape je..tape la ni yang 1st..nt aku buat gaye kawaiii pulak~ hahah

namikanazira said...

haha aku pun buat kat phtoscape.senang + cepat.
siang tadi aku tengok lems, ni dah laju dia gerak! wakakakak apakah -.-

farra ezaty said...

eh naz..aku tade tukar tau pape pun kat post ni..tenet ko slow kot..hahah

namikanazira said...

ye ke? yelah tenet aku slow.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...