colgate ♥

assalamualaikum..
hello world..

sejak-sejak akhir ni aku selalu tidur lambat..oleh itu ada sesuatu telah timbul dekat muka aku ni.ARGGHH,,P*****...better jangan sebut.Penyakit ni berjangkit.Tapi kat entry kali ni aku nak share yang aku ada cara berkesan nak usir benda tu dengan cara save budget ! Amacam berminat?

*wane putih 

Actually, si Shazmin tula yang ajar aku.Dekat dorm aku ni ada satu minah ni dia suka calit muka dia dengan colgate.Aku tanya dia :

F : pe tu?
S : COLGATE..
F : untuk apa?
S: hilangkan P*****
F : berkesanlah..mak aku kata sejak dia muda lagi dia amalkan..

So aku pun buat gak.Tapi ada setengah orang heran dia kata aku kenapa muka kau ada calit biru?..Oh terlupa colgate aku punya memang warna biru.So nampak pelik sikit.lol "___"min punya perisa ori so tak nampak lah pelik sangat..
*wane biru

Balik cuti aku ajar mak aku.Dia kata "okey,bagus gak!".Serius,first time pakai rasa nak nages.Tapi dia mempercepatkan benda alah tu masak.Secara teknikalnya, benda ni macam korang Chemist je.Macam tajuk  
alkali and base je...

p/s: thanks min..lagi satu mak aku pesan benda tu suka tumbuh bila kita jadik burung hantu". Pahamkan jelah kalau tak paham jugak tak tau lah.
TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...