Estrella 1213 :3

assalamualaikum..
hello world :3
yeay pb lagi buat sekian lamanya tinggal di seseri tercinta (serius ni aku sayang sekolah)
hehe..so nak cerita yang batch aku nama ESTRELLA :3


like last year we use E also..
last year ELANTRA..


and us xtrella..
THESTAROFSESERI :3


memandangkan tahun ni aku bakal amek SPM aku perlu lakukan yang terbaik untuk this year tapiii... still tak percaya lagi dah 17 tahun umur aku ni..hehe..perasan muda pulak.so gudluckla pada sesiapa yang ambil spm tahun ni..

dan di kesemptan ni..tahniah diucapkan senior2 saya yang berjaya mendapat keputusan yang memberangsangkan..smoga anda lebih brjaya di masa hadapan.. :D

TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...