pb mengejut :3

assalamaualaikum.

hey guys! terkejut ??aku balik hari ni pasala dapat cuti and for the first time I reached my home at 5.15 A.M...pasal nak balik rumah punya pasal aku sanggup balik nak dekat subuh..



actually semalam parents aku baru datang melawat..tetibe malam tu after solat isyak semua pelajar dibenarkan balik asalkan dengan penjaga/ibu bapa kawan..apa lagi berdesup pelajar seseri keluar dari surau call parent..dalam 1 jam sekolah dah hampir kosong..nampak tak kat situ pelajar seseri memang suka PB!

 

OKEY memandangkan hari ni jerebu,aku duduk rumah je..aku rasa rumah aku jerebu tak la teruk pun even johor..semalam masa aku kat sekolah lagi dahsyat bagunan KLCC pun tak nampak pagi tu..apapun sekarang tunggu pengumuman berita sekolah naik bila.


nota kaki : 8 minggu nak trial doe?!/./?/.abcdefghijklmn
TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...