WILDCATS !



Assalamualaikum..

hello world..
tinggal satu hari sahaja lagi ramadan akan tinggalkan kita..
sedar ke tak ? bila raya nak dekat trial pun datang menghampiri..
seriusly tahun ni aku rasa RAMADHAN FULL WITH BARAKAH.
betul ke aku eja? lantaklah!

kenapa?
-aku tak tau kenpa tapi aku mula mencapai kemanisan dalam kehidupan di SESERI especially kelas aku..
hidup lebih ceria disamping teman se-SAKAI aku sekalian..no matter what I hav been through, it make me more stronger..



dan tak pernah terlintas dekat hati mahupun otak untuk berada di sekolah perempuan..oomyygee! bila tengok gambar ni tade laki aku rasa pelik sikit..hmm,,takpela..bukan tak pernah merasa sekolah campur..bagi aku dua-dua best..sekolah satu jenis ni bebas sikit nak wat pape..tak gosok baju pun sape nak kesa..tapi sekolah campur..lebih bersemangat sikit kot..kot la..dan paling penting mak aku kata : K.E.M.A.S.! mana taknya setiap lima minit betulkan tudung...hahaha..whatever la doe!



lagu tema terbaru :

Hari ku harus dipenuhi dengan kehadiranmu
Sayangku fikiranku hanya dipenuhi dengan senyumanmu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu

Hari ku harus dipenuhi dengan kemanjaanmu
Cintaku fikiranku hanya dipenuhi dengan suaramu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu
-K.I.L -
p/s : selamat hari raya kucingII liar sekalian..jangan lupa trial nak dekat...1.33 let us prove it !

TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...