hopeless

 

setelah berhari-hari aku kerah otak untuk cari idea untuk final project graphic communication, finally hari ni presentation. At first, aku rasa projek abangku chairigami aku ok lah. (not too bad, not too nice) tetapi aku rasa mark yang dibagi kat aku macam rendah je. So after that, aku terus jadi hopeless and alone. Kecewa tahap TERA. then bila aku ingat balik aku taleh give up macam ni. Sebab belum habis sem 1 lagi..aku kenalah kuat ! stay strong dear :)
TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...