final project architectural drafting

so,semester 1 kini dah melambai-lambai selamat tinggal namun dia tak akan tinggalkan aku dengan senang. Final project for graphic communication dah pun berjalan tinggal Architectural Drafting JE! ok , bagi yang tak tau subject ni aku nak habak mai la bahawasanya subject ni amat rilek-rilek tenang tetapi mampu buat kau menangis. Nak tau sebab apa? sebab untuk dapatkan A sangat le susah. Kalau kau redo 10 kali pun nak dapat A- tu pun aku tak janji.Bayangkan dalam 64 orang tu kadang-kadang tade sorang pun A even A-! ok tu tak penting yang penting kau workhard to achieve grade A tu  pun dah bagus :) back to  the main point, aku dapat rumah GLASS HOUSE by Philip Johnson di mana ni rumah seorang gay dan dia dah pun meninggal dunia. Ada lah seorang team mate aku ni mengeelarkan rumah ni GAY/BODOH  HOUSE by SABRINA JOHNSON,


untuk Final Project ni diwajibkan rendering, hatching, site plan, floor plan, internal prespective( one point) , external perspective ( two point ) dalam kertas A2 dan ini INDIVIDUAL project. congrats me !! selamat berkorban di hari raya korban dengan projek ni :)sebagai penutup aku kasi gambar yang perlu aku lukis k then gtg :3 

site plan*


internal perspective**

external perspective**
p/s : gudluck kepada team mates ( Amir selaku bos aka ketua, Laila selaku mak, Sab & Haidah ajk katering, Sitiku aka Siti-ang/Siti-kus)hihiihi dan semua Zenith-ian (PASUM Alam Bina 1415)


TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...