Do It Yourself Project (D.I.Y)

Assalamualaikum..

Do It Yourself ( D.I.Y) promotion day !!
tanpa kita sedar..banyak benda yang kita boleh buat sendiri dengan barang terpakai untuk membuat rak ke, baju sendiri, stool or anything ! tak susah mana pun.lagi save budget dari beli and GO GREEN :D ayuh selamatkan bumi kita.

sebenarnya, aku sedang melilau cara nak buat ampaian untuk letak kat bilik..so terjumpalah rak-rak yang menarik yang boleh dishare-kan :) sharing is caring (ingat balik motto yee)

aku rasa gila cool benda ni..and patut di discover oleh ramai orang.

ladder shoes racks

coat rack hack

the most that I like:
diy mug :)

comel gila kot.So lepas ni..boleh buat sendiri and tulis apa-apa yang kita nak! lagi bestkan..sebab kita yang mewarnai hidup kita..takat ni je untuk hari ni.salam sayang,sem break from me..xoxo

TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...