teaser semester II

Assalamualaikum!
Hello world! 

Haihh,,kejap je rasa semester 2 ni bergerak..rasa macam pantas sangat..*eceh hiperbola pulak..seperti biasa naik je sem start lah segala huru hara dalam hidup..campak projek atas meja..sem ni banyak mengajar bende pratikal untuk diri aku.(macam mana nak menukang,pakai mesin kayu yang tade masa zaman sekolah dulu,cara nak plaster brick) dan tak lupa jugak site visit even kawasan sekitar je. At least adalah experience daripada takde..huhuhuhu..Dengan itu, saya mengharapkan di tahun 2 dapatlah saya ber-site visit di kawasan yang lebih jauh daripada kawasan UM..

So untuk teaser ni, kita share ape yang terjadi sekitar awal sem dulu..

First Project : Workstation
Crit Session










sebelum masuk site kita selfie luu~





sidang redaksi kolej kediaman tuanku bahiyyah 2015/2016



entah meja anak sape lah yang bersepah ni..pe nak jadik budak ni!






TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...