third semester

Assalamualaikum!
Hello world!!

Sedar tak sedar dah masuk second yr archi..pe agaknya aku dah belajar selama setahun ni?
hmm..belajar macam2 la kot..tapi aku belajar untuk selalu menangis kot..hahaha..teruks kan? hagak lah..hmm,,,muka cepat rasa insecure dengan orang lain buat aku rasa down and sampai tahap tengok video kat youtube cara handle paranoid..Seriously banyak je video HOW TO OVERCOME YOUR PARANOID..

And currently, what I do is I still try my best to overcome my problem. Sem ni agak pack la bila buat first project tentang station dalam masa 3 minggu (carik site sendiri, buat analysis sendiri, buat plan and section sendiri dan scale dia lagi besar dari project final yr 1 ) dan user Izzati still READER. Sama macam last sem dia..hambarkan..bila fikir balik rasa macam nak meraung sekejap je..



Alhamulillah, I managed to submit on that day  :) 22 October and habis je crit petang tu terus pergi dating dengan Afifah yang ingin pulang ke Jepun esok harinya.Terima kasih kerana menunggu diri yg habis kelas lambat.



Kini tiba masanya untuk Izzati dan rakan seperjuangannya berjuang ke final project..Semoga segala urusan kita dipermudahkan Allah..aminn~

TERIMA KASEH DAUN KELADI KALAU BOLEH KOMEN SEKALI !

No comments:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...